FaraDiha's Blog

*Disclaimer




Hello and Welcome my followers & Silent reader. My blog , My story ! Dont like it ? Get off

Be nice here, follow please!! :)



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits


This skin is made by : Mrs. AF
Some helped from :
Ayesha
Some coding from :
Syarah
Using basecode :
SyaSyakimsyasya

All rights reserved ® Fara Diha 2011 - 2013


Rindu QhasehSethia Blogspot !


Monday, August 26, 2013 12:19:00 AM 0 Atashinci(s)


Hai rakan blogger & silent readers *hade lagi ke ?* hihi
.
.
.
.
.
.
.
.
Huwaaaaaargghhhh ! okay Fara rindu gilaaaaaa nak merapu ripan , merepek niyang rapik *eh niyang rpik ? alamak ! larik * okay sambung ! rindu nak bebel kat sini :'( sobs sobs . 
Sekarang busy angatt , takde mase nak menaip kat sini . Maklum la housewife, mane nak jaga laki , anak anak , rumah tangga , dapur periuk belanga , kain baju kan ? eh ! hahaha . *GURAU OKEY GURAU*
Masih pangkat Cik lagi . hehe . boleh la sesiapa nak isi borang -_- *hantuk kepala kat jalan*
Okay , sebenarnya busy study , haaa chewah ! lagak best student ! ulat buku lew konon , padahal ade je duk hadap movie , twitter & facebbok tu . Tapi tulaa , nak merepek kat sini takde masa , sebab mood tu kena ade jugak kalau nak merepek ni kan ? yedak ?
Haaa cam sekarang ni , mood datang la ni . Campur gian nak menaip entry blog sekali . ekeke . 
So , bgtahu sikit la eh 
.
.
.
.
.
Sekarang dah semester 3 di PHT dlm bidang pengurusan pelancongan . Sem depan , Latihan Industri dah (praktikal) . Skrg ni duk kalut cari tempat praktikal . Sangat tak terurus rasanya . Ya Allah , stress .
Doa kan segala urusan Fara berjalan lancar ye rakan rakan ? :') Thankyou :*

.
.
.
.
Hal peribadi nak ? kakakaka
Nothing change ! Still tangkap cinta dengan cinta hati saya sorang tu , hehehe , makin hari makin sayang kaauu . Next entry cerita kami okay ? takat ni dulu ,

Cinta hati saya :')
Belom ade pape , gambo macam ni je hokey :p

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN DARI FARA & KELUARGA :)
*ekslusif gambo ma & abah*

Esok kelas pukul 2 p.m ! yeay !!

ok . Goodnight ! Assalamualaikum Cinta :D