FaraDiha's Blog

*Disclaimer




Hello and Welcome my followers & Silent reader. My blog , My story ! Dont like it ? Get off

Be nice here, follow please!! :)



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits


This skin is made by : Mrs. AF
Some helped from :
Ayesha
Some coding from :
Syarah
Using basecode :
SyaSyakimsyasya

All rights reserved ® Fara Diha 2011 - 2013


Maaf


Friday, June 7, 2013 3:35:00 AM 0 Atashinci(s)


3:12 a.m *mengikut jam baby Asus*
Mata tak dapat lelap . Tadi kengkonon nya dah ngantok bila duk msg tu . Pastu suruh dia call sebab takut tertido . Borak punya borak , eh ! tak ngantok pulak mata ni haa . last-last cinta hati tidur dulu =_= aptb !
*intro tak kena dgn tajuk* kesaah ? :p
hiks
Actually nak cakap maaf sebab blog lama tak hupdate bajet ade org kesah , bukan ape teringin jugak nak update tapi malas lebih bermaharajalela dalam diri , dahtu takde topik best pulak tu nak post . errr asdfghjkl ! tak macam dulu dah :(
Dulu belom study lagi memang lah rajin sebab bosan duk rumah . Sekarang dah busy takde mase nak memanja dgn blog lagi dah . Sorry baby , dah comot kamuu :') hihi

Sebenanrnya sekarang tgh cuti sem , 2 bulan cutinyaa nak sekarang dah nak masuk sem3 dah pon ;p hihi
masih jugak blog tak berhupdate . Cumanya sempatla tukar blogskin ni haa , tu pun tak habis edit :(
gambar tak tukar
Link yg tak patot pun tak tukar
act , fara dah lupaa semuaa ni . sobs sobs Y_Y
Btw , bila cuti dah nak habis ni makna nya result final exam pun dah keluar lah . Yedakk ? hihi 
Alhamdulillah , walaupun tak hebat mana , tak setanding mereka , tak mencapai AKJ . Cukuplah sekadar mencapai target buat masa ni . Insya Allah akan datang , usaha lagi :D
Tahniah diri sendiri . *boleh ke macam tu?*
Tahniah juga pada rakan blogger semua yang baru dapat result ni Uitm , Politeknik & Matriks eh semua yang terlibat lah :)
coming soon 16/16/2013 .
thankyou awak yang bernama cinta 

undur diri dulu sahabat semua .
Assalamualaikum .