FaraDiha's Blog

*Disclaimer




Hello and Welcome my followers & Silent reader. My blog , My story ! Dont like it ? Get off

Be nice here, follow please!! :)



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits


This skin is made by : Mrs. AF
Some helped from :
Ayesha
Some coding from :
Syarah
Using basecode :
SyaSyakimsyasya

All rights reserved ® Fara Diha 2011 - 2013


Apa Khabar Orang Kampung ? Eh ? :p


Sunday, April 14, 2013 5:46:00 PM 0 Atashinci(s)

Okay Alhamdulillah harini tergerak hati nak jenguk blog ni . Lama gila kut tak hupdate . muahaha XD
sorry ye blog tersayang , owner mu ini tersangat lah busy takde mase nak buat pape perubahan pun dekat blog ni . hiks
Dulu selalu luah perasaan kat sini kan ? huks . sekarang ni jarang dah dapat luah perasaan .. pendam je. Sepanjang berapa bulan tak hupdate ni , macam-macam jadi dalam kehidupan aku . Yang paling semester 2 dah nak sampai penghujungnya ! Lagi berapa minggu nak final exam . Wish me luck guys ! thankyou :*

Banyak kenangan sepanjang semester dua ni , macam-macam :)
Manis , pahit , masin , masam ... argh semua ade !


Ni antara moment best untuk kami , event subjek koko , habes semua mandi tepung harituu . Such a sweet memories . Lepas penat mandi tepung , terus semua sekali pergi Air Terjun Sekayu dengan Encik Hasrol & Encik Firdaus which is our Penasihat Akademik :)


Dah laa , taktau nak merepek ape . Nanti cuti sem dua bulan i update blog sampai lebam jari jemari ni okay ? sekarang da ade baby Asus , rajin la sikit kot nak hupdate blog :)

Assalamualaikum Cinta 
* tekan bentuk hati tu ye ? thankyou*