FaraDiha's Blog

*Disclaimer




Hello and Welcome my followers & Silent reader. My blog , My story ! Dont like it ? Get off

Be nice here, follow please!! :)



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits


This skin is made by : Mrs. AF
Some helped from :
Ayesha
Some coding from :
Syarah
Using basecode :
SyaSyakimsyasya

All rights reserved ® Fara Diha 2011 - 2013


♥ Alhamdulillah :D ♥


Friday, December 7, 2012 4:05:00 AM 0 Atashinci(s)


*jam menunjukkan pukul 3.23 a.m.*
haih -_- da lewat sangat ni .. yedaak ? tapi masalah betul lah mata ni taknak tutup . Dpd tadi duk hadap 'twidder' + facebook jah .. tu pun entah ke berapa kali pangkah then bukak balik tab untuk facebook . You know what ? facebook teramat la bosan sekarang -_- , Fara just bukak Fb untu dapat info pasal poli , then 'logout'! what a boring life isnt it? huh :3
Twitter tak bosan sgt sebab boleh luah perasaan & feeling sorang2 kat situ . hiks .. takde orang nak kesah pun .. kan ? *kalau ade yang kesah pun , sila lah unfollow* hiks. :D

*pheww , panjang betul intro!*

Haaa , tadi tu baru intro tau .. ni haa baru nak masuk part story moryy .. hiks .. meh dekat2 meh :*
Malam ni , dalam entry ni Fara nak kongsi & luah semuaaaa . taknak baca ? takpaaa .. Terima Kasih .
*btw , tak harap org baca pun , saje nak luah kat sini , ni kan blog i ? ><*

Ye ! Alhamdulillah , syukur ke hadrat Allah swt sebab kurniakan kebahagiaan yang tak tergambar dgn kata-kata ni :')
Saya bahagia sgt dgn dia ni :-

Ahmad Aliff Asyraf  ILoveYou :*

Kalau pernah baca entry sebelum ni , tau lah kisah kami :)
tak pernah sangka hubungan sahabat yang sebelum ni terjalin , akan jadi satu hubungan yang indah sangat ! fuuhh ! Dia Sayang saya , Saya Sayang dia ! 
Setiap malam sebelum tidur mesti nak kena suara dulu , kalau tak , tak lena tidoo :/ hiks !
tapi sejak 2 3 hari ni , bukan takat malam dah otp , siang hari pun boleh .. Dia la h yg mula dulu ... haha , bangun tidur call "sayang , rindu" , okay ! dah knp dia ni ? padahal malam td otp sampai 6.30 pagi ! gila bukan ? Ya ! kami mmg gilaa .. haha xD
then , petang call lagi .. rindu lagii .. malam pun call lagi .. haha
sekarang ni walaupun ade kelas , kalau sempat dia akan call time gap tu :') kalau dia tak call means busy la kan ? haih .. dia suka buat saya cair ! hehe *kantoi* ni kalau die tau , kembang ni .. haaiyaa =.="

Sayang , awak selalu buat saya senyum tau ? haha , penat saya -_- !

Walaupun kadang-kadang dia TERLALU ANNOYING ! sakit pulak hati ni woii .. kalau dia dah mula buat perangai 'comel' dia tu , jaga ah .. mmg rasa nak sepak laju-laju time tu jugak ! huh . serious cakap =.='
nasib baik kami jauh .. haaaa ! kalau tak mmg dah lebam-lebam dia sy kerjakan .. hehe

Makin hari makin sayang , makin cinta , makin bahagia :)

TerimaKasih cinta untuk senyuman yg terukir ni :*

Kalau tak text kejap je pun dah rasa rinduu , hanya Allah yang tau :(
bila dapat dengar suara , aagh ! leganyaa hati .. tenang nak buat kerja . bkn sb ape , bila dgr suara riang dia , kita tahu dia okay , sihat :) tak risau sangat :D

Nampak macam dia sempoi , cool , mcm takde perasaan ! haha .. tapi dia manja , romantik , caring.. hmm semualah ! sangat menyenangkan hati . opss ! kantoi puji dia lagi -_-
dia manja kalah saya ! dia romantik sampai terpukau saya ! caring dia sampai cair saya ! huh :D
"aku punya manja , kau saja boleh rasa" kan sayang ? huks :*
haha , baru ni saya ade terima surat 'cinta' dpd diaa .. haaaa , gila tak romantik ? ade lagi zaman skrg orang bercinta pakai surat ? haha . ape yang dia tulis ? biar saya je yang tau .. cair berair di buatnya ! aarghh ! *nak kahwin* EH ?! hehe

hmm , manis sangat sayang . kadang-kadang rasa macam tak layak je untuk semua kebahagiaan ni :/

Setiap hari saya doa supaya Allah jadikan awak jodoh terbaik saya , kalau betul ada jodoh antara kita :') 
Doa sama-sama tau sayang ? :*
Andai Allah takdir kita bersama , doa supaya Allah utuhkan kasih sayang kita , pelihara hubungan kita , Redhai kasih sayang kita :)
Andai tiada jodoh antara kita , Doa supaya Allah tabahkan hati kita , kuatkan pegangan Agama kita , lindungi kita dari segala keburukan .
"Kun Fayakun , if it meants to be .. it will be"

Dont worry honey :* meLoveYou !

Terima Kasih tau untuk semua ni Ash :') ♥
saya mintak maaf kalau ade yang kurang . kite baiki sama-sama okay bie ? :)

*jam menunjukkan pukul 4.02 a.m.*
dah boleh stop merepek & tidur ! hiks .. 
thankyou bagi yang sudi baca . Doakan kami :)
kalau tak suka , takpe lah . tu urusan anda , janji kami bahagia ♥ :D

selamat malam + pagi !

Assalamualaikum ♥