FaraDiha's Blog

*Disclaimer




Hello and Welcome my followers & Silent reader. My blog , My story ! Dont like it ? Get off

Be nice here, follow please!! :)



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits


This skin is made by : Mrs. AF
Some helped from :
Ayesha
Some coding from :
Syarah
Using basecode :
SyaSyakimsyasya

All rights reserved ® Fara Diha 2011 - 2013


November :)


Sunday, November 4, 2012 11:57:00 PM 0 Atashinci(s)


Hello November ! nice to meet you again :)
* eh ! da november .. bia betik weh ? *

lame tak hupdate blog terchenta ni .. busy .. hikhik >.<
Kejap je kan dah nak habes pun tahun ni , rasa mcm baru je melangkah dalam tahun 2012 ni , tup tup dah november !
Da nak habes sem 1 pun woi ! final exam just around the corner * ni no ni no ni no *
banyak lagi subjek yg perlu cover balik , study balik .. taknak repeat ! nanti lambat bole kawen . EH ! haha XD

Wish that this November will be nice to me :)


Bila dah habes final exam nanti , makna nya bakal berpisah la kejap dengan housemates :/
OH NO !!! T__T
I'm gonna miss all of you like crazy ..


Terlalu banyak perkara yang bermain di fikiran .. tetibe rindu ma . padahal rumah dekat je pun :P 
hikhik .. harap sangat takde masalah bila masa dah hampir dengan final exam ni . haih =.='

Oh , sebelum lupa .. Fara nak wish all the best untuk semua SPM & SPTM candidates yang mula exam esok :D

Last but not least , Doakan Fara & kawan-II berjaya ye ! :)
thankyou :*
gtg peeps !

Encik Triple da nak habis final .. untung lah =.='

Assalamualaikum Cinta ;)