FaraDiha's Blog

*Disclaimer




Hello and Welcome my followers & Silent reader. My blog , My story ! Dont like it ? Get off

Be nice here, follow please!! :)



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits


This skin is made by : Mrs. AF
Some helped from :
Ayesha
Some coding from :
Syarah
Using basecode :
SyaSyakimsyasya

All rights reserved ® Fara Diha 2011 - 2013


♥ Classmates ♥


Sunday, November 25, 2012 12:34:00 AM 0 Atashinci(s)


Alhamdulillah berakhir sudah semester satu kami bermula 20/11/2012 . hiks . Tak sangka kan ? kejap je masa berlalu .. Rasa macam baru je semalam daftar masuk belajar .. Alih-alih dah habis final exam pun . banyak suka duka dengan mereka ahli DUP1 ..
Macam-macam karenah . macam-macam ragam .. 
tp sebelum final haritu kami hilang lagi soang ahli ... Fadhil :/
hmm . agak sedih .. dia antara penyeri jugak lah dalam kelas tu :)
big fan of Lady Gaga ! haha .. aduii =.='

*gambar mase sketsa untuk event akak-akak sem5 :)

*para pelakon with Encik Firdaus . our PA

me & Judin ! *penyeri kelas

*kami dan En.Firdaus , tema merah hitam yaw!

*dinner with En.Hasrol . yg ni pun mereka yg menjayakan sketsa :)





so, the conclusion is aku rindu korang weh !
cepat lah bukak sem 2 ! please weh korang jgn la ade yang lari lagi ... korang lah classmates yang paling best ! yang paling sporting !