FaraDiha's Blog

*Disclaimer




Hello and Welcome my followers & Silent reader. My blog , My story ! Dont like it ? Get off

Be nice here, follow please!! :)



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits


This skin is made by : Mrs. AF
Some helped from :
Ayesha
Some coding from :
Syarah
Using basecode :
SyaSyakimsyasya

All rights reserved ® Fara Diha 2011 - 2013


♥ Rainbow :') ♥


Saturday, September 29, 2012 6:02:00 PM 0 Atashinci(s)


Hi ! tiba2 rasa macam rajin nak update blog harini .. act , dah selalu menulis kat blog cuma tak post je entry yang berkenaan tu sb rasa mcm tak sesuai untuk di publish kan .. nanti orang cakap ape pulak ? yelaa . tak semua orang boleh terima dgn baik ape yang kita buat . yedak ? *angkat2 kening* 
hee .. kenapa title entry " rainbow ? " haha XD
nak tau ape yg Fara maksudkan dgn rainbow ni ??


ni lah dia 'pelangi' hati saya :') macam pernah nampak ? haaaa ! yelaa dah pernah ade kat entry sebelum ni . hoho >.< *sorry sayang , again gambar awk kat sini*

Seriously , taktau nak cakap macam mana . hee :D
bahagia sangat2 ni haaa .. Allah je yang tau :') Alhamdulillah .. syukur .. tp tak cukup setakat ni je .. saya nak dia jd pelangi saya , sampai sy dah tua krepot ! dia krepot pon sy tak kesah dah , janji dia dgn sy..

*sampai dah bertongkat sekali pon* :') 
can i ? :/

Selama beberapa bulan dah kita bersama ni kan sayang , mcm dah banyak bnda jugak kan kita rasa ? haha XD .. Bila ingat balik ape yg jadi dpd awal dulu , mcm kelakar pulak smpai sy senyum sorang2 tau .. hikhik 
awak buat sy bahagia . Terima Kasih tau :*
Me love You .

Makin hari kita makin gila kan wak ? haha . klau sehari tak dengar suara mcm Ya Allah rinduuu nyaaa :/
kalau ingatkan balik , dulu2 OTP sekali je seminggu .. then , up cket 2 @ 3 kali seminggu .. sekarang dah tiap-tiap hari pulak . tak pernah bosan kan bie ?? sayang awak ! :)
dah terlalu banyak benda yg kita rancangkan .. dah terlalu banyak cerita yg kita kongsikan .. Sekarang ma dah tau pasal awk .. sy senang bila ma tau sb xde la kekok sgt nak otp ke ape kan ? tp awk , sy takot sy malu lg dgn ma . sy taknak benda yg pernah jd sebelum ni jadi lagi .. Malu sb ape ? yelaaa , mesti la malu kan bila ma da bg kepercayaan tetibe kita buat perangai .. gaduh ape semua .. sy taknak mcm tu .. Lgpun awk dah janji kan tak tinggal sy ? dh janji kan nk susah senang dgn sy ? dah janji kan akan selalu ade untuk sy ? Setia hingga hujung nyawa kan ?Awk pun dah janji kan nak jaga sy mcm mana ma jaga sy ? :')
saya ingat semua tu .. sekali lagi Terima Kasih ..

Sayang . sy nak awk percayakan sy .. sy tau kita jauh :) jauh sgt .. tp sy sayang awak tau :*
sy akn cuba untuk jaga "kita" .. Trust me .. sy takkan sia-siakan awk ..
sy taktau dh nk bgtau mcm mne lagi .. tp harap awk faham yg sy sayang awk sangat .. thanks for everything rainbow :) 

:)



saya berharap agar hubungan kita berakhir mcm gambar atas ni .. jauh tak sy fikir ? hehe ... gedik kan ? :P
lantak la orang nak cakap ape ..
Saya selalu doa agar Allah jadikan awk pelengkap hidup saya nanti wahai AHMAD ALIFF ASYRAF :D ♥

Assalamualaikum Cinta ♥