FaraDiha's Blog

*Disclaimer




Hello and Welcome my followers & Silent reader. My blog , My story ! Dont like it ? Get off

Be nice here, follow please!! :)



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits


This skin is made by : Mrs. AF
Some helped from :
Ayesha
Some coding from :
Syarah
Using basecode :
SyaSyakimsyasya

All rights reserved ® Fara Diha 2011 - 2013


♥ 18 Wishes ♥


Friday, September 7, 2012 10:38:00 PM 0 Atashinci(s)


1 . Orang nyanyikan lagu " Happy Birthday " :') *hehe
2 . Nak sambut dgn Family & Kawan kawan tersayang .
3 . Nak Samsung Galaxy sIII
4 . nak makan kek yg sodaapp ! hehe
5 . dapat bonus birthday . *ley gayut smpai pengsan -_-
6 . Happy sepanjang hari :')
7 . dapat lappy baru :')
8 . Flat shoes yg cute
9 . nak headphone baru T__T
10 . dilayan spt puteri raja :P
11 . nak baju Superman ;)
12 . harap assignments tak banyak
13 . dpt ikot housemates balik " klate "
14. nak patung spongebob besar ! hehe
15 . nak cheese cake !
16 . nak makan KFC ;)
17 . nak pakwe :P
18 . berharap awak akn bgtau something yg boleh buat sy bahagia :')

Hai peeps ! heeeee :)
dah baca apa yg kat atas tu ?? okay act , tu 18 wishes fara untuk my birthday yg akan datang .. sempena yg ke-18 ni u olsss !:D
So , sesape rasa yg dia baik hati tu bole la kan sempurnakan wishes fara ? *winkwink
mengada kan ? hoho >.<

Maaf la lama tak hupdate , busy T__T 
eceh , bajet macam ramai je yg baca :P
heeee . anyway thanks for new follower tu masih takde kesempatan nk follow balik .. line kat rumah sewa ni sedih sgt la u olss ! =.="
huwaaaaaa !

okay .. got to go peeps ! see ya ! thanks for reading :)
love much :*

Assalamualaikum Cinta :')