FaraDiha's Blog

*Disclaimer




Hello and Welcome my followers & Silent reader. My blog , My story ! Dont like it ? Get off

Be nice here, follow please!! :)



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits


This skin is made by : Mrs. AF
Some helped from :
Ayesha
Some coding from :
Syarah
Using basecode :
SyaSyakimsyasya

All rights reserved ® Fara Diha 2011 - 2013


♥ 18 Already ?? :o ♥


Thursday, September 13, 2012 12:54:00 PM 0 Atashinci(s)


Happy Birthday to me :3,, 12 September .. heee :D
Alhamdulillah , Fara dah cukup 18 tahun semalam .. maknanya hari ni dah 18 tahun 1 hari ;)

Birhtday Girl :P

Thanks kpd mereka yang wish tuu .. hoho >.<
hadiah ? okay takde :/
huwaaaaa T__T 
 Korang ade baca tak entry lepas ? alaaaa , yg 18 wishes tu la kan ? hoho >.<
 
heee .. Alhamdulillah ade yg dapat ..
* ade org nyanyikan lagu 'Happy Birhtday' thanks housemate & my senget :)
*Dapat makan KFC ;)

weee .. thanks Min sb belanja aku :*

with Balkhis Ramdan & Min Munirah ;)

Rasanya tahun ni paling happening masa birthday aku .. 2tahun sebelum ni , aku sorang sorang je .. skrg ade kawan kawan & Encik Triple sayang ! heee ;)

Housematee sayang :*

Lastly thanks to my rakan muka buku Nabila Mansor sb buat entry kat blog for my birthday ..
korang boleh pergi tgk .. sumpah sweet sgt .. sayang kau weh ! :* 
k .. thats all for today .. thanks buddies ! 

Dear Encik Triple .. thanks tau sayang untuk semua ni :)
Iloveyou lah senget ! ;)

Assalamualaikum Cinta ♥