FaraDiha's Blog

*Disclaimer




Hello and Welcome my followers & Silent reader. My blog , My story ! Dont like it ? Get off

Be nice here, follow please!! :)



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits


This skin is made by : Mrs. AF
Some helped from :
Ayesha
Some coding from :
Syarah
Using basecode :
SyaSyakimsyasya

All rights reserved ® Fara Diha 2011 - 2013


♥ Thanks for everything ! ♥


Sunday, August 12, 2012 6:09:00 PM 0 Atashinci(s)


Rasa macam dah lama blog tak update kan ? heeee
*tangan didada mata ke atas*
hewhew ..

Zon semanis maduu okay , kalau rasa meluat ke hapee , sila nyah kau dari sini :D
*serious !

hewhewhew . kalau siapa yg memang stalker tegar blog fara kan , kalau mmg follow setiap entry fara ni , korang mesti tau Fara pernah "heart broken" riteee ? bhahaha XD
agak lama rasanya aku membujangkan diri . hoho >.<
bukan apeee .. mmg da sah sah FOBIA CINTA ! tahap panda lemas air punyelah .

TAPI ..
 aku jumpa someone yang boleh buat aku "angau" .. bhaha XD
kembali jatuh cinta setelah sekian lama ... Tahniah anda mampu mengubahnya . hehe
kita nama kan dia sebagai Encik Triple okay ? kenapa ? jangan tanya .. hanya aku yg tau ... haha 

:')

Coretan untuk Encik Triple :-

First of all thanks for everything awak :') serious aku sayang kau sangat tauu .. percaya atau tak ? kau still kena percaya . haha ! gila kan aku ?? semua macam mimpi kan sayang ? rasa mcm tak percaya .. thats what we call "takdir" ... Terima kasih kau mampu buat aku happy mcm biasa .. aku hargai sgt .. Tapi bila kita macam ni , aku mula rasa takut ... takut apa ? aku takut hilang kauu :') aku taknak hilang kau .. tp kita hanya merancang , Allah yg tentukan ... 
aku taktau nak cakap mcm mana , aku xboleh nak gambarkan perasaan aku sekarang .. harap kau faham :')
please take care of "us" .. 
Iloveyou more than you know :*


Assalamualaikum Cinta ♥