FaraDiha's Blog

*Disclaimer




Hello and Welcome my followers & Silent reader. My blog , My story ! Dont like it ? Get off

Be nice here, follow please!! :)



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits


This skin is made by : Mrs. AF
Some helped from :
Ayesha
Some coding from :
Syarah
Using basecode :
SyaSyakimsyasya

All rights reserved ® Fara Diha 2011 - 2013


♥ Salam Minal Aidil Wal Faidzin ♥


Thursday, August 23, 2012 12:39:00 AM 0 Atashinci(s)


Dah raya keempat baru nak hupdate blog ^__^
heee .. maaf ! baru ade masa terluang , bukan sakan beraya hokey cuma kadang kadang emosi menguasai diri .. haha XD . ingat senang nak berblog neh kalau takde kreativiti ? mahu nanti takde sorang pon yang sudi singgah !  merapu jelah sesorang ... kaaaan ?

Raya 2012 -->> too bored i tell you ! *tangan kanan tampo dahi
=.='
yelaaa mana tak nya ,, takde peluang pun jumpa sepupu i yang gila gila tu semua . sumpah bosan .. Fara duk umah on9 jelaaa .. bosan on9 -->> tido -_-
rumah yang kat depan ni selalunya ramai orang tp tahun ni sunyi sepi .. tp since semalam la raya ke-3 diorang dah mula balik kat sini reramai .. baru lah ade rase cket 'raya' tu :)

Rumah kawan kawan pun tak dapat nak jelajah semua atas faktor kekangan pengangkutan . haha XD
kalau ade orang datang ambik I ikut .. kalau takde , tak ahh :)


*masa ni gi rumah qilah :) raya kedua !


* ni kat rumah farra fauziah . rya pertama .. hewhew

At last dapat jugak jumpa seppu yang gila gila tu malam raya ke3 .. adelaa snap snap gambar tp takde dalam fon ahh .. ade dalam kamera =.='
xtau cane nak mintak gambar tu .. aaaiihh T___T

Rasanya belum terlambat Fara nak ucapkan 

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN ! :) 

buat semua follower Qhasehsethia.blogspot.com .. tak kira lah silent reader ke hapeee :')
maaf atas semua salah silap .. kalau ade yang terkasar bahasa di mana mana entry ..


Ikhlas dari FaraDiha :)

Assalamualaikum Cinta .

" Selamat Hari Raya Encik Triple . Maaf zahir & batin ... iloveyou "