FaraDiha's Blog

*Disclaimer




Hello and Welcome my followers & Silent reader. My blog , My story ! Dont like it ? Get off

Be nice here, follow please!! :)



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits


This skin is made by : Mrs. AF
Some helped from :
Ayesha
Some coding from :
Syarah
Using basecode :
SyaSyakimsyasya

All rights reserved ® Fara Diha 2011 - 2013


♥ Assignment oh Assignment ! ♥


Friday, August 3, 2012 10:47:00 PM 0 Atashinci(s)


Alhamdulillah kita masih bernafas untuk meneruskan ibadat puasa kita di bulan Ramadhan ni :)
Selamat Datang Ogos !
* pejam celik pejam celik , dah ogos rupanya . begitu pntas masa berlalu ..

Fuuhh ! begini rupanya student life ? T___T
pagi sampai petang kelas .. malam pulak study + buat assignment .
penat . Jujur penat . :')
tapi Syukur sebab masih berpeluang mendapat tempat di IPTA :D

* bila ade mase luang siket je 1 2 3 SMILEE ! :D

Cuti 4 hari ni ku rasakan bagai tidak mencukupi dengan assignment yg berlambak .. ini serious ..
All of marketing assignment have to submit on next week .. crazy bukan ? kami ni dah la buta kayu lagi .. nak cepat cepat . oh mmg masalah . dah buku tak beli lagi sb asyik lupa bawak duet .. masalah =='
kang tak hantar , mau aku makan kaki free .. mohon jangan kejam sgt . kami budak baru belajar !

Memandangkan kami dapat cuti 4 hari atas belas ihsan & pujuk rayu kami .. Semua pakat nak balik kampung , tak sedar yang assignment banyak gilooss ..!!
Isnin ni cuti umumkan sebab Nuzul Quran .. then kami mintak lah postpone kelas hari ahad untuk menikmati cuti yang lama . tp bila semua pakat lari mcm mana nak buat kerjaa ?? :(
aku terkontang kanting kat sini tak tau nak buat apa ..

* nampak tak saya senyum tak ikhlas ? T____T

ohhh okayy .. cukup lah menghabiskan masa duk hadap benda alah ni .. ayuhlah menuju ke assignment yg menggunung tinggi .. tak raya nanti kang tau lah !!

oh maaaiii .. wish me luck untuk siapkan assignment neh ..

kawan kawan ku sekalian . cepatlah balik .. tak senang duduk tauu saya kat sini fikir assignment . taktau nak kena buat apa .. serious !

# masih batuk + sakit tekak yang melampau .. bg yang senasib dgn saya . get well soon :*

untuk beliau yang mid-year test next week . good luck awak .. All the best tauu . 

Salam Ramdhan .. Assalamualaikum Cinta ♥