FaraDiha's Blog

*Disclaimer




Hello and Welcome my followers & Silent reader. My blog , My story ! Dont like it ? Get off

Be nice here, follow please!! :)



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits


This skin is made by : Mrs. AF
Some helped from :
Ayesha
Some coding from :
Syarah
Using basecode :
SyaSyakimsyasya

All rights reserved ® Fara Diha 2011 - 2013


♥ PHT Life ♥


Friday, July 27, 2012 2:51:00 AM 1 Atashinci(s)


Hai semua .. Salam Ramadhan yg ke-7 :')
hewhew ..

Dah lama rasanya tak merapu kat sini . tangan gatal nak menaip jugak walaupun hakikatnya aku taktau nak post ape .. kalau citer pasal kehidupan aku sekarang pun mcm best jugak kan ? haha :D

# Student's ID Card .

Okay , as you i know aku sekarang sah menjadi student dekat PHT which means Politeknik Hulu Terengganu ! ohsem sangat sb dekat dgn rumah , xsmpai 5 minit pun klau naik kereta ! hikhikhik >.<

 Kuliah pun dah mula lebih kurang dua minggu ni .. untuk Islamic Education pun da ade kuiz tadi .. bole la jawab kot . huhu -_- walaupun cincai-II aje kan ? janji jawab semua :)
Untuk sem 1 ni 18jam kredit
:-
  • AA101 - Islamic Education 
  • AE101 - English Communicative
  • AA103 - Foreign Language ( Arabic )
  • BC101 - Computer Application
  • AR101 - Co-Curiculum
  • HT101 - Fundamentals of Tourism & Hospitality 
  • HH101 - Excellent Hospitality & Customer Service
  • HT102 - Tourism & Hospitality Professional Development 
  • HT103 - Principle Of Tourism & Hospitality Marketing
  • HH104 - Tourism Malaysia 

errr -_- agak memening sebab satu subjek pun aku tak pernah belajar .. ntah macam mana aku boleh minat Tourism management ni dulu .. adoii nye puun ade ter ber ! Insya Allah , kalau belajar aku boleh ! Doakan aku ye kawan-II :'D 
thank you :')

Pensyarah .. semua okay .. aku selesa sangat ! xde la garang sgt ,, selesa la nak belajar kan ? kalau pensyarah garang sgt , nk belajar mesti takot kan ?? betul dak ? :') hewhew . Yang paling ialah Penasihat Akademik aku . Encik Firdaus .. haaaa ~ die super awesome ! sporting gilaa .. kelaaaaas sangat XD *trademark die

Kawan-II pun , Alhamdulillah jumpa yg sama bangang ! haha .. err act , satu kepala .. bole geng la kire nya ! 

*kamil , me , fira , ieda & nuya
kami paling bising dalam kelas # serious ! 

Alhamdulillah , aku berjaya masuk dalam bidang yg aku minat . dan die tempatkan di kampung halaman aku sendiri ,. Ye ! mmg pd awalnya aku kecewa kot sb hati memberontak nak pergi jauh .. kan ? haha .. tp Allah takdir kan kat sini . mungkin Allah dah atur yg terbaik untuk aku .. so , aku Redha :')
btw , PHT have so much fun .. kami boleh bergaul rapat dgn senior & pensyarah .. tak macam IPT lain ... kdg2 senior pun ta kenal .. tempat kami kecik tp kami sebuah keluarga ! :D

Mudahan-mudahan aku dapat habiskan Diploma Pengurusan Pelancongan dgn berjaya kat sini :)
Insya Allah ! Amin .. 

Assalamulaikum Cinta .