FaraDiha's Blog

*Disclaimer




Hello and Welcome my followers & Silent reader. My blog , My story ! Dont like it ? Get off

Be nice here, follow please!! :)



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits


This skin is made by : Mrs. AF
Some helped from :
Ayesha
Some coding from :
Syarah
Using basecode :
SyaSyakimsyasya

All rights reserved ® Fara Diha 2011 - 2013


♥ I LOVE PHT ♥


Tuesday, July 17, 2012 9:39:00 PM 0 Atashinci(s)


Hai semua .. !! *lambai-II tangan ^_^
rinduu kite tak ? hehe 

Rasa mcm da lama tak update blog neh walaupun hari2 view :')
maklum lah kan .. Fara selamat menjadi Mahasiswi PHT a.k.a POLITEKNIK HULU TERENGGANU .. 
Alhamdulillah , hajat nak futher study dalam bidang pelancongan & hospitaliti tercapai .. As you know la kan , Diploma Pengurusan Pelancongan mmg first choice masa isi permohonan untuk UPU harituu .. hewhehew ..
xtau knp , tp mm minat sangat ahh .. wolupun tak pernah tau ape yg akn belajar untuk course ni ..

Now i got it !
Insya Allah akan buat yg terbaik :')

Rasanya dah lebih kurang dua minggu Fara menjai keluarga PHT . Mula-II lapor diri 8/07/2012 ..
then , minggu suai kenal start 9-12/07/2012 .
Minggu MSK mmg superb ! best tahap infiniti .. hewhew .. dgn lecture yg sporting .. senior yg satu kepala .. Okay la coz dapat sesuaikan diri kat situ ..
Kalau korang nak tau , poli Fara xde r gah macam poli lain .. poli ni xde kampus pun .. student semua dduk rumah sewa :) *kecuali fara yg dduk rumah sendiri :P
yelaa rumah dekat jekot =.="
xsmpai pon 10minit dari rumah ke poli . hehe

Tempat baru , suasana baru , kawan baru .. pakwe ? ok yg tu mmg takde .. huuuwaaa T.T
sadissss ! :P
membe baru ade ahh 3 org yg Fara rapat .. semua orang Kota Bharu,Kelantan :)
:: Zura , Fira & Nuya *bole tekan dekat nama Nuya untuk pergi ke blog die


me & yuya :) 
heeee. gambar dgn org lain mcm tadak lagi je .. hewhew 

Okay u oollss .. mcm da tade ape nak cakap . hehe >.<
got to go dear peeps !
thanks reading .
much love . muamuah :*

Assalamualaikum Cinta ♥