FaraDiha's Blog

*Disclaimer




Hello and Welcome my followers & Silent reader. My blog , My story ! Dont like it ? Get off

Be nice here, follow please!! :)



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits


This skin is made by : Mrs. AF
Some helped from :
Ayesha
Some coding from :
Syarah
Using basecode :
SyaSyakimsyasya

All rights reserved ® Fara Diha 2011 - 2013


♥ Selesai Sudah :') ♥


Wednesday, June 27, 2012 3:42:00 PM 1 Atashinci(s)


First of all . Alhamdulillah .. terima kasih Allah :)

fuhhhh ! lega sangat bile urusan yg fara duk kusut fikirkan semalam , at last selesai hari .
bukan ape sgt punn .. just nak kena hantar borang pengesahan tawaran je puun ..
tp nak kena ade salinan kad pengenalan , ect :-
siap nak kena cop JKKK lagi ! aaiihh
naseb ahh buat gmbar pasport 15 minit jek ! =.=

hahaha ! buruk kot rupe nye ... fikir nak cepat je td .. aiihhh
habehh laaa aku klu die buat kad matrik pakai gambar ni -,-
mohon jangan .. pelissssssshhhh :/

Tak lupa kepada ruby .. thanks sb bgtau aku pasal ni semalam .. thanks jugak sb sggup hantar surat tu walopun da malam ! terharuuu :')
Thanks untuk cousin tercrazy jugak sb teman aku td .. ke sane ke mari smpa cramp kaki !
*betul x aku eja tu ? haha :D abaikan =.=

Insya Allah ,, klau xde aral .. jadilah aku student Politeknik Hulu Terengganu :D

-sekian-