FaraDiha's Blog

*Disclaimer




Hello and Welcome my followers & Silent reader. My blog , My story ! Dont like it ? Get off

Be nice here, follow please!! :)



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits


This skin is made by : Mrs. AF
Some helped from :
Ayesha
Some coding from :
Syarah
Using basecode :
SyaSyakimsyasya

All rights reserved ® Fara Diha 2011 - 2013


♥ Kini Aku semakin Faham ♥


Friday, June 22, 2012 5:55:00 PM 1 Atashinci(s)



Peace ^.^
maaf ye korang , da mmg jd satu kewajipan bg aku bila nak post something kat cni , aku tayang muka diva aku ni duluu .. muehehe :*
Mohon ampun bapak2 & ibu2 yg handsome lagi jelita :D .

Now lets back to I punye main topic hari ni :')
ape yg aku faham ? =.="
ceritanya begini.....

Pernah suatu ketika dahulu pintu hati aku tertutup untuk menerima & memberi cinta kpd insan yg bernama lelaki .. Bahkan org di sekeliling aku juga merasai kesannya .. Kesan yg bgaimana ? hahaha .. Pertama yg kena ialah my cousin .. Bukan la kena ape sgt pun cume aku mcm asyik bangkang die jelaa ... Hari tu mase dekat rumah my sepupu yg sorang lagi tu nak bertunang , Si Ana ni mcm dah angau tau dgn die punye Mr. H .. duk mesej slalu , time tgah mesej tu asyik senyum jek manjang ..
*ouke org bahagia ... !

Nama lagi aku ni fobia chenta kan ? haha .. aku mcm xslesa tgk die cenggtu .. bukan sb aku jelous ke pape .. it's just likee ... aku takot die kena mcm mne aku kena .. haaa ! faham dak ?
*tolong angguk & buat faham pelissshh :/
yelaa mane x nye , diorg xcouple tp duk sayang-II , ILOVEYOU & what so ever laa kan ..*tettt
mase tu Mr.H sepupu aku kerja , selalunya diorg text after 1 a.m.
dgn tekun nya sepupu tersayang mnggu si terchenta die =.=
nmpak tak is power of love ? :D 


Pernah ade satu malam tu aku duk berbahas dgn spupu aku ni .. hahah . mcm lawak je tau dak!
aku cakap la kat die yg couple tu haram .. haha
terus hangen minah tuu
"kami xcouple lah"... macam2 aku cakap kat die , jgn percaya laki sgt la , semua penipu laa.. senang crita semua yg negatif lh sal lelaki ..
Die nak menang jugak .. die nasihat aku ... last2 aku tidur cenggtu jek .. haha :D

Tapi Alhamdulillah setakat yg aku tahu ni .. die punye Mr.H baikkk ! :')
aku harap he will be my cousin's partner till Jannah , Insya Allah ..

So, yg nak aku btau kat sini ialah skrg aku dalam situasi spupu aku td :/
how come ! believe in Karma :D
dulu aku sebok duk marah die n skrg ..... ?? tuuudiiaaa kena ats btg hidung sendri ... :D
Kami xcouple tp saling sayang :')
lagipun Triple A da ade gf kot , tp entah cano die bolee suka dgn aku :/
tp suka xbermakna sayang kan ? :')
tap die pernah cakap 
:- " Aku nak kau tau yg aku sayang kau . ILOVEYOU :* "
ouke , makne nye die sayang aku jugak :')

aaaaaahhhhh ! xtau camne nak clearkan semua ni ,, aku xnak di anggap sbg perampas ! :/
aku dah lame suka die tp aku diam kan je slame ni .. since die mgaku die suka aku .. baru aku bgtau die kot :/


* pengakuan live die kat twitter :')
yg ni buat aku mcm "errrrr.." hahaha !
terharuuu gila ! 

Kini aku semakin faham .. bila kite menyayangi seseorang , xbermakna die serta-merta harus menjadi milik kita ..
cukup sekadar berkongsi perasaan .. kalau ade Jodoh .. Insya Allah kita akn bersatuu ..walaupun mungkin bukan dalam masa terdekat :')


Noted that :')

Aku sayang kau weh :*

Assalamualaikum Cinta  


capital A.A.A :D