FaraDiha's Blog

*Disclaimer




Hello and Welcome my followers & Silent reader. My blog , My story ! Dont like it ? Get off

Be nice here, follow please!! :)



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits


This skin is made by : Mrs. AF
Some helped from :
Ayesha
Some coding from :
Syarah
Using basecode :
SyaSyakimsyasya

All rights reserved ® Fara Diha 2011 - 2013


♥ Aku Suka Dia :') ♥


Saturday, June 16, 2012 2:15:00 AM 0 Atashinci(s)






02:00 a.m.

ouke .. aku rajin sb dah pkul 2 pagi aku mseh xtido .. dasar kelawar lah aku kan ? haha ..
xde ape aku nak story ! it's all about my life :)

Just wanna share my feeling towards someone .. :')

Let me be honest dude , acttualy ,aku dah lama suka kau tp di sebabkan kau da ade gf aku wat xtau jek sal prasaan aku ,, weey ! aku bhagia klau kau bahagia :D
aku tanak jd perampas ! aku xsgup nak sakit kan hati kaum sndri demi kepentingan diri aku :)
aku penah rse mcm mne sakit bila org yg kita sayang berpaling tadah :'/
Aku suka dia  ♥

Capital :-   A.A.A 

:')

Assalamualaikum Cinta  ♥