FaraDiha's Blog

*Disclaimer




Hello and Welcome my followers & Silent reader. My blog , My story ! Dont like it ? Get off

Be nice here, follow please!! :)



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits


This skin is made by : Mrs. AF
Some helped from :
Ayesha
Some coding from :
Syarah
Using basecode :
SyaSyakimsyasya

All rights reserved ® Fara Diha 2011 - 2013


♥ xtau lah nak letak TITLE ape ? :P ♥


Wednesday, May 16, 2012 1:24:00 PM 0 Atashinci(s)



hai sayang :*
haha ,, first aku mintak maaf le sb asal bukak je post aku mmg gambar aku terpampang kann ? haha .. menyampah tak ? heee .. nevermind . anggap je tu semua penaik seri blog aku nehh haaa .. muehehe :)
*ayat mintak penampo -,-

Orite kawan-II alam maya ! act , aku tade ape sgt nak post tp saje gatal tangan nak menaip .. errr , act ade la jugak cket story mory sb rase mcm da lame je biarkan blog sunyi tanpa pengunjung XD .
Btw, dengan bangganya aku nak bgtau aku da sambung belajar .. hehe .. bunyik cam "gah" aje kan ? aku xde la belajar kat U ke apee kann ?? setakat PRA U je yg mampuu .. aaiihh =.="
xpe la fara ,, janji bole belajar & tuntut ilmu :)
yedak kengkawan ? ;)
as u know laa kan ? sistem STPM taun ni da berubah dpd sisterm 'terminal' kpd sistem 'modular' .. mcm mne sistem modular nehh ??
:- ia terbahagi kpd 3 penggal sepanjang setahun setengah tempoh pengajian .. makne nye kami akan ade final exam pd setiap hujung penggal berbeza dgn sistem  terminal yg dulu nye akn amek exam hujung tahun kedua pengajian diorg .. means dalam tahun pertama diorg masuk tuu ,, diorg masih dalam mood ' honeymoon' la kaaan? berbeza dgn sistem modular sb .. belajar 6 bulan truss final exam .. markah 3 penggal tu akan di kumpul dan di hitung hujung penggal 3 untuk dpt tahu keputsan STPM yg sebenar .. dalam makna lain kami kena skor 3 pointer ke atas setiap kli final untuk dpt keputusan cemerlang untuk STPM ;) ..

* fuuhh ! bukan main semangat aku explain ye ? haha .. faham ke tidak ? terserah .. hehe :P

ouke nak selit cket pasal life aku kay sini .. hmm
mmg status aku single skrg ni sb niat di hati da xnak bercintan cintun buat masa sekarang .. Insya Allah klu boleh :/
tp kite hanya merancang Allah yg tentukan ... sebaik-II perancangan kite , baik lagi perancangan Allah swt buat kite kan ? hmm .. knp di saat aku aku nekad untuk menutup hati buat semua insan yg bergelar lelaki ... mereka yg dlu pernah menjadi teman yg aku sayang hadir buat kedua kali nya menuntut kemaafan bg menebus ke khilafan yg lalu ? =,="
Sungguh aku xmampu untuk mengelak & memberi alasan yg kukuh bg menolak mereka dgn cara yg baik ..
aku di uji buat kesekian kalinya .. pengalaman lalu menghantui diri .. maafkan aku ..
bg mereka yg rapat dgn aku , mereka akan sedar ape yg lain dgn aku sekarang ..
aku mungkin tidak lagi selembut dulu , selalu mengalah dgn ape saje tindakan org ..
sekarang aku keras hati , ibarat tiada lagi perasaan ingin berlembut dgn sesiapa !
Ya Allah , teruknya aku :/
bukan aku yg minta aku berubah sampai tahap ni .. maafkan aku :')

Assalamualaikum Cinta ♥