FaraDiha's Blog

*Disclaimer




Hello and Welcome my followers & Silent reader. My blog , My story ! Dont like it ? Get off

Be nice here, follow please!! :)



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits


This skin is made by : Mrs. AF
Some helped from :
Ayesha
Some coding from :
Syarah
Using basecode :
SyaSyakimsyasya

All rights reserved ® Fara Diha 2011 - 2013


♥ saya dah kerja ♥


Thursday, May 3, 2012 11:07:00 PM 0 Atashinci(s)









Hai sayang-II ku :*
fuuuhh ! lame kot tak post kaan ? meuhehe .. rinduu nak merapuu kat cini cam sebelum ni .. walopun xde org nak bace kan ? tp ade aku kesah ? janji aku puas hati .. hoho :)

heee.. Fara nak bagitau ni yg fara da mule keje ,, act mule mase 2 April lagi .. tp skunx baruu ade mase nak post & story2 kat sini .. fara keje ape ?? hehe !
macam gadis-II lepasan SPM yg lain lah kan ?? mesti keje kat kedai-II and pape je la kannn ? janji dapat gaji yg halal :)
fara keje kat kedai kosmetik aje ponn .. heueheu
"Body Shop & Accsesories"
* tu pun nak kecoh dak fara ni .. hehe :P

It's fun la kaaan sb ni first time keje .. tp penat nya hanya Allah yg tauuu .. mmg nmpak agak relax tp . bile da mule buat kerja ... maaaakkk datok ! penat ! hari2 nak kena lap & bersih sane sini :P
barang dalam kedai bukan nya ciket ... hehe :D
*mengeluh ke ape ni ? haha ... cakap aje kot .. :P






Tapi yg best nya time kerja pon ... perangai aku yg gila lensa tuuu mmg xbole tggal ouke ? haha
xcayee ? tgokk ni haaa :P










ouke mesti da jemu tgk gambar kami .. yedak ?? haha ..
best kerja kat sini .. bos pon okay la , sporting gak la cket .. huuuu ! klu kena marah tu faham la kan mybe salah kite gak .. yedak ? :D
tp sayang la fara dah nak berhenti keje kat sini sb nak masuk form6 :'(
huuuuwaaa ! belom puas keje sb dulu time abeh SPM , hmpir 4 bulan duk tanam anggur tp xde buah :/
da syok2 dapat keje , sempat sebulan aje ? sadisss aaiihh .. dapat merasa gaji pertama je la ?
"gaji pertama & terakhir"

Punya la aku berangan nak beli macam-II dgn duet hasil keringat aku sendri ouh .. tetibe fon lak mati x idop-II skunx neh ? huuuuwaaa T.T
ouke , aku admit mule2 niat aku kerja mmg sb nak fon baruuu .. eh ! dia mcm tau2 je kan aku da nak dapat gaji ? rosakk truusss ... APTB !

T.T
btw nanti da behenti keje xbole la nak main mata lg dgn org sebelah  ♥
hehehe :P
tape...tape .. dunia skunx da majuuu .. kaaan ? ape nak kesa ? haha .. ok lah .. act, xde ape idea sgt nak post .. thanx for reading ! enjoy your time peeps  ♥

Assalamualaikum Cinta  
*trademark terbaru :)
muehehehe