FaraDiha's Blog

*Disclaimer




Hello and Welcome my followers & Silent reader. My blog , My story ! Dont like it ? Get off

Be nice here, follow please!! :)



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits


This skin is made by : Mrs. AF
Some helped from :
Ayesha
Some coding from :
Syarah
Using basecode :
SyaSyakimsyasya

All rights reserved ® Fara Diha 2011 - 2013


♥ First Time pakai BLOGSKIN ♥


Thursday, May 3, 2012 12:08:00 AM 1 Atashinci(s)


weeee ! oo ya..ya..oo ya eh .. oo yeeah ! ;D
hahahaha .. act fara suke sgt sb impian nak edit semula blog & pakai blogskin ni tercapai jugak . Alhamdulillah :)
heee.. thanx too KOPI PRINCE & MYRA AZRAFF sb diorang yg guide fara mcm mana nak pakai blogskin ni .. thanx korang ♥

so ,, mcm mana komen korang sal blog baru fara ? haha .. nice tak ? warna tema still PINK ouke wolupun x semegah duluuu .. heee :P
btw,, banyak lagi yg tak terurus neh .. Insya Allah , akn di perbaiki dari semasa ke semasa .. kpd korang yg pandai lagi bijak sana pasal benda alah ni .. mohon tunjuk ajar la :/
kesian la sahabat mu yg kuno ni ... huuuuwaaa T.T

oukeh ! dah penat hadap benda ni , balik2 kerja truss ON9 .. aaiiihhh ~ APTB ! naseb baik esok cutii . heee.. bole la rest & relax cket ... huehuehue :D

Assalamualaikum Cinta ♥