FaraDiha's Blog

*Disclaimer




Hello and Welcome my followers & Silent reader. My blog , My story ! Dont like it ? Get off

Be nice here, follow please!! :)



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits


This skin is made by : Mrs. AF
Some helped from :
Ayesha
Some coding from :
Syarah
Using basecode :
SyaSyakimsyasya

All rights reserved ® Fara Diha 2011 - 2013


♥ I'm Not SINGLE ? :') ♥


Tuesday, March 20, 2012 1:22:00 AM 0 Atashinci(s)




Hye all my follower & silent readers (^.^)
da lame xpost papew dekat blog terchenta ni kan ?? aaiihh ... maaf .. sumpah xde idea -.-"
tetibe malam ni trase nak hupdate walopun aku tatao ape yg nak tulis..
nmpak tak title kat ats ?
I'M NOT SINGLE 
pehhh ! konon bangga lew tu da x single ? bhaha .. >.<

see ?? siap declare kat fb lagi .. wooaaah! budak zaman skunnx ... zaman da maju ! ape pon bole buat =.="
*er ape kna mngena ?


hmmm , :/
act ,, this relay is FAKE :(
seriuosly ,, aku ta bole nak trima sesape kot ... wlopun da puas m'cube untuk bukak hati ... ni da kes FOBIA CINTA tahap dewa dewi ni ... aaiihh !
tp hakikat nye orang ramai tatao relay ni fake je.. sebab dekat post tu klu org komen .. aku LIKE je .. xkomen ponss .. terkadang rase mcm diri ni bongkak tp ade sb kot knp aku wat semua ni ..btw,, aku dgn si teruna teman "relay" aku tu membe je kot . masih dalam proses perkenalan maybe ^^ .. kami baru kenal tp rapat ,, da mcm adik bradik pon... best kawan dgn dia ! super fun >.<
* ouke kubang,lau kau bace ni .please jgn riak @ takbur sama skali .. bhaha XD
and aku tau kot just sb relay ni .. ramai yg salah faham & sakit hati dgn aku ... but why ? =.="
aku xwat salah dgn orang kot ... please lah jgn nak kutuk,perli2 aku bagai .. korang belum cukup kenal aku siapa.. jgn brani la nak nilai aku .. harap sgt :(

so,, aku post ni just nak bagitau yg aku masih FOREVER ALONE  wich means  SINGLE .... hoho >.<
ni bg yg tertanya2 laaa kan ? yg xnak amek port tu .... thanx jela kan sudi bace gak .. muehehe ..


"Allah tidak membebeni seseorang melainkan apa yang terdaya olehnya,ia mendapat pahala kebaikan yang diusahakannya,dan ia juga menanggung dosa kejahatan yang diusahakannya...."
(al-Baqarah :286) 

* ape kaitannya ayat Al-Quran tu dgn saya ? Hanya Allah yg tau bagaimana aku sekarang :'(