FaraDiha's Blog

*Disclaimer




Hello and Welcome my followers & Silent reader. My blog , My story ! Dont like it ? Get off

Be nice here, follow please!! :)



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits


This skin is made by : Mrs. AF
Some helped from :
Ayesha
Some coding from :
Syarah
Using basecode :
SyaSyakimsyasya

All rights reserved ® Fara Diha 2011 - 2013


♥ Ahlan Wasahlan 2012 ♥


Sunday, January 1, 2012 12:02:00 AM 0 Atashinci(s)


hello again readers..
dukacita aku nak maklum kan .. ini merupakan entry last aku untuk tahun ni ouke.. hehe
sayang2 semua dah sedia ke nak mula hidup baru dgn 2012?
fuhh ! ni mesti azam tahun baruu beribu riban kan ? haha ..
td aku on9 ,, setiap post yg kuar kat home.. semua pasal tahun baru ,, azam baruu .. semua baruu lah .. gf/bf pon ade tau ? haha .. jgn main2 ..

ckp pasal azam .. ramai org duk tye ape azam baru aku .. kan ? haha .
meyh cnie nak bgtau ..
" saya nak jadi yg lebih baik dpd sebelum2 neyh .. dlm semua hal "

tu di kire azam ke tak ? hehe .. *pon bolee la kan ?
org lain ade azam,,kite pon sibok nak list kan "azam" kite tu ..
tp pernah terfikir tak ? ape usaha kite untuk capai azam tu ? ataupun ianya hye skadar jwapan kpd soklan yg bakal di tye oleh rakan2 .. ? =.="
renung2 kan & selamat beramal :)
huuuu.. ok lah .. papew pon semoga tahun2 yg bakal mendtg akn mberi kite byk manfaat ..
ouke ? hehe ..
Alhamdulillah ,, pengakhiran tahun 2011 yg baik bg aku .. xde kjadian yg x di ingin kan berlaku ..
wlopun semalam aku & cik sayang dah sipi2 nak break .. huhu..
nasib baik cik sayang mintak maaf balik blum smpai 1 jam .. hehe .. wlopun mse tu aku da buang relationship kat Fb .. update status mcm hangin satu bdan kan ? haaa.. laju je cik sayang LIKE ! grrr ..
terima kasih abg ,, sb still dgn ayg smpai skrg wlopun da mcam2 kite lalui .. ayg harap .. abg akn trus  bersabar dgn sikap ayg .. ayg sygg abg ! :*

ouke ! dah .. mesti menyampah bace kan ? haha .. MAAF2 ! :)

untuk korang semua yg bace post ni ..

fara nak mintak maaf byk2 ,, andai ade yg trase or papew dgn fara sepnjg tempoh fara berBLOGGING ni kan ? huhu .. kdgn2 post fara bhsekan diri sbg "aku" maaf pd mreka yg lebih tua .. bkn xhormat tp tu yg buat fara selesa.. :)
harap sgale kelemahan dri boleh di perbaiki .. terima kasih kpd mereka yg sentiasa menyokong ..
lastly ..

SELAMAT TAHUN BARU 2012 !!!!! 




# setaon fara ambik mase untuk post entry ni ouke ? fuuuhh ! gile penat .. hmm .. haha :P