FaraDiha's Blog

*Disclaimer




Hello and Welcome my followers & Silent reader. My blog , My story ! Dont like it ? Get off

Be nice here, follow please!! :)



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits


This skin is made by : Mrs. AF
Some helped from :
Ayesha
Some coding from :
Syarah
Using basecode :
SyaSyakimsyasya

All rights reserved ® Fara Diha 2011 - 2013


No Title Today =.="


Saturday, December 31, 2011 3:20:00 AM 0 Atashinci(s)




Hello again peeps ! fuuhh.. lame kot tak hupdate .. haha.. *bajet hot  HEHE (!)
act ,, xde idea sgt pon nak tulis ape ni .. huhu.. =.="

spt korang semua tahu,, taon 2011 da nak melabuh kan tirai nye ,, kan ? hurmm ~
tahun 2011 byk kngan ok .. pahit & manis semua ade.. thats we call asam gram kehidupan :)
dan tu semua bakal jadi satu kngan yg telah kite sndri coretkan..dan xkn mungkin berulang lagi .. :')
tahun ni fara blajar benda yg boleh di jadikan panduan untuk hari2 yg mndtg ..
dgn berakhir nye sesi persekolahan bg tahun 2011.. tamat je SPM saya bukan lagi budax skola.. ! tp seriously tersgt lah bosan =.="
duk rumah pon xde byk sgt keje nak buat.. taley nak lepak ngan kwan2.. xde tempat nak share masalah.. lau duk uma time ade mslah,, da sah2 kite pikir kan ?
Harapan  tahun 2012 ni ..

# fara nak kehidupan yg lebih baik dpd sebelum ni ..
#fara nak bhgia dgn family & cik sayang
*klu sempat :(
#nak dapat kerje cepat2,, smetre result blum kuar ni..
#dapat result gempak..
#fara dapat kuat semngat & tabahkan hati wlopun ape jua msalah yg dg 
#fara nak sihat tubuh badan & di murahkan rzeki ..

klu ikutkan hati byk lagi kot .. tp takot nti korang pening lak bace .. kan ? huhu..

awak semua .. fara ade masalah dgn cik syg .. tp xtau nak luah kat sape.. nak luah kat cni,, mmg tak laa.. takot nti org mnyampah plak.. but fara tertekan sgt ouke ? :(
org lain happy je nak smbut tahun baru.. tp fara ? fikiran bercelaru .. mcm2 ade =(


Ya Allah .. jika benar dia milik ku .. tetapkan lah hati kami agar tidak berpaling pada yg lain ..kuatkan hati kami agar selalu brade di sampingMU .. peliharalah hbungan kami ke arah jalan yg Engkau redhai Ya Allah..andai tiada jodoh antre kami .. Engkau halang lah perasaan ini dari terus marak hgga membakar dri ku Ya Tuhan..jarakkan ikatan kami andai Kau telah Takdir kan bhwa satu hari ,, aku bakal terluka..dan seandainya itu terjadi..pimpinlah aku ke jalan yg benar Ya Rahhim..kuat kan pegangan ku terhadapMU ..berilah sinar kehidupan yg baru buat hambaMu ini ya Allah.. :')



#maaf klu rase entry kali ni merapu .. tp korang bole faham tak ape yg fara rse ? =.=" hmm.. soorry again guys.. !! :)