FaraDiha's Blog

*Disclaimer




Hello and Welcome my followers & Silent reader. My blog , My story ! Dont like it ? Get off

Be nice here, follow please!! :)



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits


This skin is made by : Mrs. AF
Some helped from :
Ayesha
Some coding from :
Syarah
Using basecode :
SyaSyakimsyasya

All rights reserved ® Fara Diha 2011 - 2013


kenapa perlu ade yang terasa ? =.="


Sunday, December 11, 2011 9:18:00 PM 0 Atashinci(s)

"KENAPA PERLU ADE YG TERASA" ?


ouke peeps ! knp tajuk entry fara mcm tu ? ouke.. na ctew cket meyh...
klu korang laaa kan ? Ussually situasi mcm ni jadi kat social networking la kan mcm fb & twitter ..
Biasa la klu ade someone tu buat status.. knp perlu ade yg trase ? addooii ! fara ckup ta sukee org yg mcm ni .. hello awk ! open lah ..

Fara da byk kot jumpee org yg mcm ni .. ntah papew yg nak trase dgn status fara .. contoh la td ,, fara ade buat status mcm ni


:: Perbaiki diri sendiri sblom perbaiki org lain adalah lebih baik <3 


# ibarat ketam ajar anknye jalan lurus tp die sndri jalan senget :P


ok... mcm tu la lbih kurang bnyik nye status fara..act,,fara xde niat ok nk bgtau kt sape @ nk sindir2 org.. =.=" tu bukan prangai sy !
btw, status tu pom untk sdarkan diri sndri apew.. kan ? pom bolee ~

tup!tup ! ade sorg minah tu update status merapu ripan ! haha .. tp mcm balas balik status fara td la.. mule2 xprasan sgt..tp TERGATAL tgn pegi tgk status die yg lain2.. haha.. rupe2 nye betul laa.. die ade wat status "alim2" gtu .. tp die yg sbenar ? pic kt fb xbrtudung ! hahaha. ape cerr sis ? =.="

Kau trase ke ? haha ! pom bolee lah !alang2 kau da trse tu kan.. amik jelah !
"sape yg makan cili,,die la yg rase pedasnye" kan peeeps ? sape stuju angguk laju2 !! haha

Come on lahh .. jgn nk sensitip sgt.. sy ta cakap awk pon.. btw sorry lau trse .. tp status tu tpkse di remove sb cik syg marah.. huhu .. :(
Dulu pon ade gax satu kes mcm ni .. fara buat status " lau dah tau hak org tu xya la gedik sgt nak jugax"
Fuuuuhhhhh ! ramai plak yg tacink ! smpai inbox2 fara sgle bgai.. knp syg ? awk mmg perampas hak org ke ape? SUMPAH ! fara xde niat nk ckp kt sape2.. knp nk trase? adooiii ~ ta paham...
Sabaaaaauuu jela .. aaaiisshh !


p/s: bg mereka yg pernah trase dgn status fara dekat fb tu .. i'm sorry ouke ! xpenah niat pom nak sindir sape2.. sorry3 sgt ! kite kan geng ! :) 


ouke ! papaiiii
(^.^) peace ! :D

*less than three <3