FaraDiha's Blog

*Disclaimer




Hello and Welcome my followers & Silent reader. My blog , My story ! Dont like it ? Get off

Be nice here, follow please!! :)



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits


This skin is made by : Mrs. AF
Some helped from :
Ayesha
Some coding from :
Syarah
Using basecode :
SyaSyakimsyasya

All rights reserved ® Fara Diha 2011 - 2013


♥ First Date 25/12/2011 ♥ :)


Sunday, December 25, 2011 9:48:00 PM 2 Atashinci(s)



Alhamdulillah .... happy gile .. tahap dewa dewi ni :)
HEHE ! semua yg di rancang berjalan spt biasa...
Akhir nye dapat gak aku jumpe dgn cik syg .. weee :)
syokkk bangat !

thanx to my lovely Cousin coz sudi teman aku ariniii .. sygg mu weehh ! mmmuuaaahhhxx ! haha
Pukul 2,, aku dgn cousin aku (ana) kuar umah .. pegi isi minyak moto jap, then pergi la kat tempat yg aku & cik syg da janji nak jumpe.. kat KFC .. huhu
awal kot aku sampai.. lambat pulak tggu cik syg sampai ~ adooii..
mase tu aku da cuak giler kot . smpai terketar2 tgn.. sakit perot .. hahah ! ana tu bole plak die gelak kan aku .. maaakk aaiihh ~ mmg seyes berdebar gile.. mcm nerves nak amek result exam jek.. T.T

Tak lame lepas tu nmpak cik syg & kwn die kat sberang jalan... atas motow.. aduhhh ! mase tu rse mcm da xsabr pon ade .. tp rse nerves tu lagi kuat ! haha.. 
rse mcm nak lari laju2 balik umah smule .. haha ! gile punye cuak =.="

HAHA ! mne tak cuak nye .. FIRST DATE as a COUPLE .. tau ? haha.. atototo..
thun ni da penah jumpe mse hari rye arituuu .. tu pon jumpe 5 minit jek sb mse tu kami gado :(
kali ni puas hati kot jumpe .. hehe.. dpd pkol 2 lebih sampai 4.30 kot ..
huuu..kena balik awl sebab ana da nk kena msuk keje pkol 5 . :)
rase mcm xnak balik pon ade .. tp terpaksa lah .. kan ? huhu..

Sampai kat bawah , sempat la ckp2 kejap.. pahtu teringat kat pesanan abg Nas.. boss cik syg .. die cakap mcm ni "abg nak sgt tgk fara dgn yen amek gambar skali"
huh ! mase tu bru teringat yg kami xde amek gambar pon.. hahaha.. asyik cakap jek.. wakaka ~ adoii ..*ade ke patot ? aaiisshh
then,,mule la pikir nanti nak jawab pew dgn abg nas .. adoii .. tp rse lain pon ade gak sb xamek pic pon .. kami da la susa nak jumpe.. duduk jauh .. aaiisshh ! :(

Bile da sampai uma .. cik syg mesej.. cakap nak dtg uma nak jumpe mak..
huh ?? hahaha.. aku pon ape lg ... bgtau mak.. mak pon on jek.. weeee ! dpt jumpe lg .. sukee3 ! :D
xlame lepas t sampai la die .. huhu.. malu2 plak die nak msuk uma .. kan ? haha.. aku lak sedap jek usik die.. hohoh..

Ni ade cket gambar cik syg td... *curi2.. haha :P
maaf cik syg ! 









# haha ! buruk kot gambar ni . xready .. cik syg malu2 ouke sb my mom ade kt blakang ! haha :P

sampai cni dulu ye.. penat :(
huk !

papew pon happy sgt2 hari ni .. Alhamdulillah :D
please pray for my happiness readers ! tq :)

untuk cik sayang :-thanx sgt untuk hari ni awk.. sy happy sgt3 ! I LOVE YOU lahhh ...