FaraDiha's Blog

*Disclaimer




Hello and Welcome my followers & Silent reader. My blog , My story ! Dont like it ? Get off

Be nice here, follow please!! :)



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits


This skin is made by : Mrs. AF
Some helped from :
Ayesha
Some coding from :
Syarah
Using basecode :
SyaSyakimsyasya

All rights reserved ® Fara Diha 2011 - 2013


♥ Fara suke pantai !! ♥ :)


Sunday, December 18, 2011 1:13:00 AM 2 Atashinci(s)

#candid =)





hai (!) selamat malam (^.^)
fara mmg suke tulis entry malam2 ..
hehe.. sorry !
biasa la malam2 ni sejuukk ! otak pon relax jek .. cool ! haha :P
walopun...kan ?

ouke.. back to main topic .. huhu
smalam kami sekeluarga pergi bandar KT sb nak ziarah org kampung yg kena tahan wad dekat HBKT :)
sebab sakit ape ntah .. dia koma 6 hari .. alamak aaaihh ..
tp Alhamdulillah mse fara pegi smalam die da ade kat wad biasa & nmpak mcm better than before.. :)
semoga cepat sembuh ye pak cik (!) :)
HEHE (!)

lepas da ziarah pak cik tu .. fara pujuk ma & abah pegi pntai batu burok.. hehe.. sbelah HBKT tu je pon.. huuhu.. sb fara da lame ta tgk pntai ! :(
nak sgt tgk...
last2 dpt jugax pegi pantai .. weeehaaa (!)
wlopun mse tu da pkol 6.30 ..huhu

Fara suke sgt pantai sb bile tgk laut & ombak tu rase mcm jiwa ni tenang je..hilang semua masalah . :)
seolah-olah die faham ape yg kite rase !
lau boleh nak lari kt pggir pntai tu smpai hujung ! *tp tatao hujung mne .. hehe
ade gax impian nak ade rumah dekat pntai mcm kampung fara dekat Thailand .. :) best !
nanti klu nak honeymoon pon nak pegi pantai jugax ! hehe .. *bole ke cik syg ? huhu

da tatao nak melalut ape lagi .. korang tgk pic ouke ?
sy mmg suke amik gambar ni.. hahaha !


  
# mcm ni la sy klu da jumpe pantai (!) suke menung jauh2.. sampai tak sedar family da pegi jauh .. hehe



# haha.. yg ni lakonan semata2 !! hoho 


# nmpak kan FAZREEN ats pasir tu ? huhu

~ tu bermake .. ape sy buat.. mne sy pegii .. awak selalu ade :)


Maaf ye ! gambar family sy xde .. hoho .. :)

peace >.< !!

smpai cni dulu ouke ? nyte ! muahx ! :)
hehe ..