FaraDiha's Blog

*Disclaimer




Hello and Welcome my followers & Silent reader. My blog , My story ! Dont like it ? Get off

Be nice here, follow please!! :)



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits


This skin is made by : Mrs. AF
Some helped from :
Ayesha
Some coding from :
Syarah
Using basecode :
SyaSyakimsyasya

All rights reserved ® Fara Diha 2011 - 2013


♥ Malang Tidak Berbau ♥ :)


Saturday, November 19, 2011 5:02:00 PM 3 Atashinci(s)

Assalamualaikum wbt..!
hello peeps(!) ape khbar? ade baik kah? sehad kah ? hoho.. harap semua sehad2 semua la ye? Insya Allah :)

hmm.. korang2,, huhu...nak mengadu neyh..mai la dekat cket..hoho! 
awk2 (!) tangan kite sakit .. :'( ..tangan kite kena jahit sebab da rabak kna kaca gelas yg pecah mse kite cuci mlm td..huhu.. sakit tau awk.. byak darah kuar..non stop ! kite call mak & ayah kite sb mse tu diorang xd akt rumah..:(
Pastu ayah kite balik dye terkezuuuuut tgk sb darah byk..then,,kite pom pegi la hospital dgn darah di tngan kuar xbhenti2 ...*sambil nanges mcm dax tecik..:( huuuuwaaa! kite mmg ta mlu..
Sampai kt hospital Hulu Terengganu.. trus pegi dekat kuater ptnyaan emergency case .. pahtu  ye suh masuk dalam.. dtg la 2 org nurse bwak harta2 diorg tuh.. skali dtg cucuk kite ..uwaaa! sakit..yg sorag lg duk lap darah yg dah beku kt tgn kite tu,mse tu darah dah beku..bile nurse tu lap smpai bersih..lg byak darah kuar..huhuh..last2 nurse tu ckp nak kena jahit !! maaaakk aaaiihh ! jahit ???? bia betik.. spjg umo 17 tahun 2 bulan lbih ni,,kite xpnah lg kna jahit ke ape2..adoooii . runsing ! dlm otak trus mari terfkir... kan te tgh exam (SPM) mcm mne nak exam 3 hari lg  ni ? sempat ke nak baik? hmm.. *tawakal jela..
After a few minutes dtg la doktor yg bakal mnjahit tgn kite ni..huhuh..pahtu dye tye mcm ni 


doktor: dah sediake nak jahit ni? dah ade pnglaman kna jahit ke ?
saya:  errmm..ntah,,xpenah kna lg ni..skit tak?
doktor: alah..xsakit mne pom.. gtu2 je rse ye.. :D *sambil senyum sampai telinga 


kejam kan ? haha.. mcm takot kan aku jek.. lps di cucuk ubat bius..mle la kerja doktor tu duk mnjahit tgn kite..kte xtgk..takot..!!pusingkan muke belah lain.. pahtu kite dgr doktor tu cakap "awk eh..banyak sgt kuar ni..doktor pon takot tgk" aku pom wse nak tau ape yg byk sgt tu...ble pusing je ..Ya Allah.! darah... mse tu wse cam lemah je.. byk darah.. :( ...

Dalam 15 minit gak,dah siap.. xrse sakit pom sb ubat bius ade lg..ehehehe.. tp kite bmbg cme nk exam ? huhuh.. doktor tu suh duk wad ! exam dlm tu.. err =.=" .. tamo lah ... lg smggu kna dtg balik sb nak buang jahit tu.. Harap sgt kite blh baik dlm mse 3 hari ni.. :)

Bg sape2 yg bce entry ni..tolong doakan kite yer ? Hanya Allah swt yg dpt membalas jasa baik korang.. thanx ..



First time mnaip pake sebelah tgn je (kiri) sb tgn kanan da kena jahit..penat kot =.='
dah berdenyut2 ni..baik stop dulu.. :)



# ni keaadaan tgn kite sebelum & selepas di jahit.. :) *ori ouke . :) huhuh