FaraDiha's Blog

*Disclaimer




Hello and Welcome my followers & Silent reader. My blog , My story ! Dont like it ? Get off

Be nice here, follow please!! :)



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits


This skin is made by : Mrs. AF
Some helped from :
Ayesha
Some coding from :
Syarah
Using basecode :
SyaSyakimsyasya

All rights reserved ® Fara Diha 2011 - 2013


♥ Kalau Couple skrg nanti sure Kahwin ke ? ♥


Tuesday, November 29, 2011 1:44:00 AM 0 Atashinci(s)

Ape khabar semua readers ?? *konon ramai sgt org bace blog aku ni haa
HAHA ! biarlah.. aku nak feeling sorang2.. bosan ni.. buah hati pengerang jantung da tido sb esox kerja.. huuuwaa. :'( ... huuhu..aku kna la memahami cket kan ? sape suh gatal sgt nak berBF kan org yg da keje.. haha.. sendri tanggung la.. hoho..


Ok peeps (!) back to the topic.. "Kalau Couple sekarang nanti sure kahwin ke? " 

Kenapa aku buat tajuk tntg ni ? sb aku sendiri sdg memikir persoalan ni sekarang .. haha ! wlopun umo aku baru 17 tahun.. *do i care ?
Secara jujur remaja seusia fara ni of course la kan ade rse ingin menyintai & di cintai .. btol tak ? klu betul baik angguk skrg..klu tak betul .. tipu !! kan ?? >.<
Percaya atau tak ? klu xde rase tu.. anda bkn remaja yg normal ?? haaaa.. jangan ! baik adekan perasaan tu skrg..haha

Baiklah ! fara mengaku ouke.. fara normal & rse tu ade.. even skunx fara ade pasangan sendiri.. *bukan nak show off ! nak share jek .. harap faham :).. Dan situasi percintaan kami rumit bcoz it was a long distance love ! fara di TERENGGANU & cik sayang di KUALA LUMPUR :) fuuuuh(!) mao tak jaoh ? :( ...
Banyak dugaan kot kami ni sepanjang in a relationship ni.. kami da kenal 4 tahun. dah 2kali couple sblum ni.. tp sume stop di tgh jalan ats sb yg kami sndri tak tahu ..tp atas kuasa & takdir Allah swt ,, temukan kan kami kembali .. sebab ? kami masih tertanya2..

As a couple.. mmg kite nak ending kite happy kan ? contoh mcm nak kahwin sgle bgai tu kan ? *amboi!! sy gatal .. sila la tampar :P
Eh (!) biarlah.. setiap org ade angan2 kan ? angan2 tu bgus pew sb tu akn buatkan kite berusaha untuk capai angan2 kite tu kan? =.="

Fara & cik sayang pon nak happy .. klu bole sampai kami ade anak cucu ! haha .. sb kami rse da byk sgt kot dugaan kami.. Alhamdulillah.. kami masih kuat.. :)

Tapi ajal maut,jodoh pertemuan di tangan Allah swt kan ? kita hanye merancang..Dia yg tentukan .. :)
klu ikotkan perancangan.. Cik Sayang ckp pling lewat lg 7 tahun.. makkkk aiihh ! awl sgt la cik syg ! :)) haha..tp tapew.. asalkan sy dgn awk .. hehe *gatal !
btw.. our family da tau .. cik syg ckp mak die suh fara pegi Kelantan jumpe diorg as soon as posibble ! haiiiyakk.. ktaq lutut cheq hang ! Mak fara pom da greenlight jek.. haaiiiyakk ~ haha.. tp tapew,,, kami berusaha untuk jge hbungan kami.. Insya Allah.. smoge tercpai hajat kedua org tua kami .. 


Tp persoalan tu ttp ade .. boleh ke kami nak kekal 7 tahun lg ? adooii.. kadang2 rse cam takot ... takot hilang cik syg tuu .. sb fara syg sgt kat die .. :) *wink3
Sb skrg zaman IT kan ? mcm2 ade .. kat Fb tu pom.. relationship sorg2 asyik tuka jek.. tuka pasangan mcm tuka baju ! =.="..

soo.. korang2 bole la bg pndapat sama oukeh ? fara xde idea sgt meyh ! td mencurah2... skrg tbe2 blank lak .. adoii.. hehe..



^.^ selamat malam ! peace >.< :))




kepada cik syg :- sy tau awk marah sy kan ? sb sy mcj awk td.. awk xrep pom.. sy lak xreti2 nak kol awk kn syg ? awk tgu sy kol kan .. ? sy tau awk xde kedit..sy pom xde kedit gax.. yg sy mcj td pom pake advanced..dlm 11.30 td bru topup sy masok.. tgk inbox fb awk msj kdit awk xmsok ag... sy kol awk xjwab lak.. pahtu sy mcj awk say "nyte & what so ever" ..awk rep kt inbox fb .."bye & nyte" jek... :( sy kol lg tp "MAILBOX" ... 
then awk inbox lg .. "kol lain kli laa..nak tido..sok keje.." .. tapew la syg .. just want to know that I LOVE YOU TILL THE ENDS BABY (!) :)



#nilah cik sayang sy .. :) gambar gabung2 camni jek.. kami jauh ! taley jumpe :(



# mungkin kah ? =.="





# Insya Allah .. :) Amiiin