FaraDiha's Blog

*Disclaimer




Hello and Welcome my followers & Silent reader. My blog , My story ! Dont like it ? Get off

Be nice here, follow please!! :)



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits


This skin is made by : Mrs. AF
Some helped from :
Ayesha
Some coding from :
Syarah
Using basecode :
SyaSyakimsyasya

All rights reserved ® Fara Diha 2011 - 2013


♥ Friends Like Siblings ♥ :)


Sunday, October 9, 2011 10:59:00 PM 0 Atashinci(s)

# FAQ :)
hye ! selamat malam wahai blogger *sb aku tulis entry ni malam ouke  (!) ekekeke ~ care ckp mcm la ramai sgt yg bace blog aku ! hahaha.. tape ! yg penting aku happy ~ dah ckup ntok hidup :).Ouke back to the topic ! tergerak hati aku nk cite sal ni & atas permintaan kawan aku gax...Aqilah...:).Meyh dekat cket nak story morry sal kawan aku kat skola.Diorang ni BFF aku tau !kawan sekelas aku :: 1.Nurul Aqilah Binti Mohd Shabuddin...2.Siti Nor Farahana Binti Ahmad Shakri..
Kami 3 org kt skola selalu sama2,mcm belangkas ! petang2 pon slalu sama2...haha ~ wlopun aku yg slalu ckp byk,gagu diorg! haha...jarang kot bile duk same dpt btul2 fokus kt buku,kami mulut byk ouke mcm cerita ade,,xpenah lekang kot duk b'ckap..haha *janji kami happy :)
Adat berkawan,segala susa senang kongsi bersama,mcm kami laaa... segala masalah aku kongsi n ctew kt diorg..diowg pon da muak kot dgr ctew aku ~ tp tapew laa,aku caye kt diorg sb tu aku luah kan kt diorg..:) *thanx syyg !. aku hargai :) trus bersama nan aku ouke ! *harap sangat .

Kami gila2 lau dah lepak same2 tu kan ? hahah ~ aku nan ana agak gila "kamera" cket ! hahah. si qilah tu kurang cket..tp skunx da pndai kot dya nk posing depan kamera ! hehe.. spe ajar ? op coz aku & ana :) *wink !!

Ni haaa serba cket bukti bhawe kami gila "kamera" :D..tgk jelaa.. mls nak taip pnjang2 .. hehe idea kering sebenarnya~.:P


# aku & ana :)
# kan ! aku da ckp byak gamba aku & ana jek :P
# mase kem kt Anggulia :) sblum mule kami snap dulu ! 
# aku & qilah mase hari buka puasa kt kedai nan kawan2
p/s: ana xde mase ni ! :(
# kami mase lawatan kt kuantan :)
# koya lagi (!) :P
# pic akhir taon 2010 =) *simpan lagi

# kami bertiga :)