FaraDiha's Blog

*Disclaimer




Hello and Welcome my followers & Silent reader. My blog , My story ! Dont like it ? Get off

Be nice here, follow please!! :)



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits


This skin is made by : Mrs. AF
Some helped from :
Ayesha
Some coding from :
Syarah
Using basecode :
SyaSyakimsyasya

All rights reserved ® Fara Diha 2011 - 2013


♥ Deactived Facebook (!) ♥


Tuesday, October 11, 2011 8:46:00 PM 0 Atashinci(s)

# bukti yg aku betul2 da Deactived Fb :')

# ni nasihat abg kamekaze ntok aku ! thanx a lot abg ~ fara akn igt :)

# Fb aku sebelum di DEACTIVED !! gonna miss u syygg (!)

Assalamualaikum wbt kpd yg muslim & salam sejahtera kpd yg non-muslim *mcm laa ramai sgt follower ! haahaha...
ouke ye kwan2,,aku da deactived Fb aku ats byk dasar & faktor sekeliling ! Alhamdulillah niat aku ntuk itu dah terlaksana .. :) .. sebenar nye salah satu faktor nya ialah..aku bosan org duk ngate aku ! hmm... hey korunx aku trse ouke korunx duk ngate kat aku ~ "fara tu on9 je 24jam..skolah dop g skmo..on9 bole plak?".. wey cik kak ! sukee ati sy laaa.. aku on9 pkai bil mak bapak korunx byar eh ? x kn ?? so you BETTER ZIP UR MOUTH !!  bole ?? aku xkesa lau nk nasihat,,tp agak2 la nk nasihat org kak oii ! kau tu on9 tapew lak ?? apee kena mngena kau dgn aku yg kau sbok sgt ?? pndai sgt nk ceramah kat aku.. kau pon on9 xhengattt dunia...wat kerja konon ! bla la kau ! ade aku kesa ?? btw,,lau aku on9 24 jam pon...xblaja,,,aku yg bodoh kan ? aku yg failed exam kan ? bukan kau laaa ~ so stay away !! care kau ckp bkn nsihat aku tp kutuk aku !! paham tak ?? =.="

Tp bg yg betul2 nasihat aku tu..TERIMA KASIH (!)
p/s:: ana,qilah,abg nas,abg kame & semua laaah ! 


Xde Fb mkne nye aku akn jarang da contact ngan nazreen lpas ni..Teman Tapi Mesra akuu tu .. :)
sebenar nye,,kami ade sikit salah phm smalam...abg nas ckp salah aku ! ye suh aku pjuk nazreen,,act,, abg nas tu bos nazreen ouke...di ulangi BOSS !! dia tu igt aku couple nan nazreen kot .. haha ~ kami xcouple laa abg ! kami kawan je..tp x dinafikan prasaan tu ade..tp sgale nye akn terjawab pas SPm nanti..dia janji die tggu aku..*tp tu kan janji lelaki ! bole cye ke tak ??  =.='..abg nas baik sgt,,dia yg byak tlg lau aku gado nan nazreen tu haaa.. td pon dya ade gtau aku some thing ,,



# ni je yg sempat aku ambik sblum aku deactived..baik kan die ?? siap bgtau ape nazreen wat lg..


maaf ye sy tatao apee nama sbenar si abg kamekaze ni :(... kamekaze rider tu pon nme Fb je kot ~ *abg2 ni semua da kahwin laaahh ! byk pngalaman & selalu share dgn aku n nazreen :D thanx abg2 !
Ni ade sket pesanan dari abg kame kaze... da tgk pic ats kan ?? tu laa dia .. tacinx kot ~...

hmmm..ouke laaa.. penat gile menaip entry dalam gelap camni..*sambil duk layan lagu "aishiteru & percaya padaku " agak2 tau x knp aku dgr lagu ni ??/ huhuhu ! maksud dalam gile bg aku ! 
ouke done for today (!) puass ati kot ~ maaf la aku melalut lbey ! :P

kan ni blog aku ! suke ati aku laaa kan ? ahhahhah ~ sape nak trase tu ? lantak laaa... tu mkne kau faham aku :).tapi tolong jgn kau nk bergedik tye aku,,aku tulis sal sape lps ni ouke ?? da SAH2 aku tak kan jawab !!!


~ SEKIAN TERIMA KASIH ~