FaraDiha's Blog

*Disclaimer




Hello and Welcome my followers & Silent reader. My blog , My story ! Dont like it ? Get off

Be nice here, follow please!! :)



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Credits


This skin is made by : Mrs. AF
Some helped from :
Ayesha
Some coding from :
Syarah
Using basecode :
SyaSyakimsyasya

All rights reserved ® Fara Diha 2011 - 2013


LOVE STORY ♥


Wednesday, October 2, 2013 11:46:00 PM 0 Atashinci(s)


Mood nak menip datang . Layan jela ye 
.
.
.
.
.

Okay kali ni aku saje nak coretkan sikit cerita cinta aku . Bukan untuk awak kutuk or pape jelaa . 
kan blog aku ! sukati aku laa :D
haaa , okay . Thanks kerana memahami :*
.
.
.
.

Setelah 1 tahun 3 bulan kami bercinta jarak jauh . Contact by phone je , tak pernah bersua muka . 
Pastuu ade satu hari tuu , entah macam mane , tanpa dirancang berminggu sebelumnya .
Kami jumpa ! *First Date* 
HAHAHAHAHAHA ! rasa macam tak percaya .


at Pantai Tok Jembal , belakang UMT tempat dia belajo tuu je .
Sejuta kali tengok gambo ni , sejuta kali aku cubit pipi sendiri . Mane tahuu kot aku berangan ke hape kan ?
.
.
.
Tapi aku tak mimpi oi ! Realiti ! Cinta Hati depan mata ...
aaaaaa !!!
*uih , control*

Menyesal jumpa sebab bila dah jumpa hehari rasa rindu tahap infiniti .
asyik ingat dia .... dia ... diaaa jeeee . Stress gak aa aku time tu . Tak jadi kerja .
Pejam , dia ! Celik , dia ! makan , dia ! mandi , dia !
Eh , senang citer semua dia laaa . haha
rasa macam jatuh cinta balik tahuuu ? haha
*sembam muka ke bantal*



okay . Yang ni second date . 14/9/2013 
Lebih kurang seminggu lepas First date . Yang ni pun tak plan . 
yang ni ala suprised gituu .sebab 12/9 tu birthday aku. hahaha . buat aku rasa nak hentak kepala kat dinding .
Tetibe je tengahari tu call 

Him : Banguuuuunn ! banguuuuun !
Me : ye , bangun laaaa ni , amende ?
Him : Abg otw , banguun mandi sesiap , jakgi abg dtg ambik .
Me : pehh , nak menipu agak agak laa , nak bangun la ni *igt dia saje kacau aku tido*
Him : Ya Allah dia ni , membe abg nak pergi sekayu , abg antor diorg , pastu abg ambik syg , kita g mkn . lapo ni .
Me : yedokk ?
Him : bangguuuuuuuuuuuuuuun ! yg abg tahu nanti siap .
Me : -_-

Jadi alkisahnya , muncul lah dia bawak aku keluor pegi makan .
Yang best mula-mula masuk kereta dapat kek ! 
yeaay ! sb mase birthday aku tu , aku mengidam nak makan kek . hekhekhek 


Yang ni pertemuan yang ketiga . puuuuunnnnn tak plan hokey . hahaha . 
Last minit gak aa bagitahu , ni kat atas Bukit Panorama Kuala Trg . romantik je . hiks :p
mase ni keluar dgn su & dilah . Kebetulan aku tido umah dilah kat KT malam tu , jumpa laa kejap .
teman dia makan mekdi , mengidam kate  nyee . 
Hehari makan mekdi pun ngidam lagi ! aku rasa nak pijak jee . hahaha .
yang ni pun selang seminggu pertemuan kedua .
HAHAHAHAHA
nampak permainan dia ? addicted tahuuu ? nak jumpa sokmo rase -_-

Pertemuan keempat , selang sehari pertemuaan ketiga .
tapi tak sampai 5minit , harituu aku ade kerja , balik lewat . Penat sgt harituu sb seharian aku jelajah bandar KT , pastu dia dtg anto makanan sebab dia pun baru balik dari sekayu mase tu . wuwuwuwuw :p
makin sayang !

okay penat dah jari ni duk menari .
.
.
.
.
.
 Thanks kpd yang baca . Doakan kebahagiaan kami . Semoga hubungan ni di Redhai oleh Allah swt . Aku harap agar hubungan kali ni terjaga dan berakhir dgn sempurna :)
Ya , masih muda . perjalanan masih jauh . Tapi ni impian aku . Aku akan usaha kan . Insya Allah .

Thanks for everything dear my Ahmad Aliff Asyraf . You're everything i need . You are my one and only . Promise ! ^__^

Assalamualaikum Cinta :*